Kommande event
Logga in
Glömt lösenord?

Eller skapa konto

 

Priser

OBS! Som medlem i Filip Backlund Motorförening har du 5% på alla bandagar 2021
Gå med idag så får du en rabattkod som du använder vid betalning på denna sida.
Läs mer på: FBMF

Våra licenskurser
När du bokar någon av våra licenskurser behöver du tänka på att teoridelen, samt i de flesta fall även startträningen, hålls på eftermiddagen dagen innan datumet för bokad kurs. Det innebär att du måste vara på plats senast kl. 15.00 dagen innan bokad kördag. Mer ingående information skickas ut veckan innan kursstart.
Kontakta Peter Dahlström om du har frågor om din bokning eller önskar plats på ett utsålt event.
Mail: peter@multidesk.se
Telefon: 0706-807923

Vilken grupp ska jag boka mig i?

Nedan finner du som kund cirkatider för den grupp du tänkt åka i. Dessa tider är cirka och vi önskar att du väljer den grupp om du vet ungefär vilka tider du åker på vardera banan som du vill boka dig till. Om du inte vet eller inte har varit på den banan tidigare så är det helt okej, vi ber dig då att boka dig i den grupp som du anser du kan åka i. Under dagen så kollar och korrigerar vi grupperna för att ha så jämna grupper som möjligt ute på banan av både säkerhetsskäl men också för att skapa så pass bra flyt som möjligt.

Mantorp Park:
Lugn ~ 1.50 | Medel 1.35-1.50 | Medel/snabb 1.27-1.35 | Snabb ~1.27
Karlskoga Motorstadion, Gelleråsen:
Lugn ~ 1.35 | Medel 1.25-1.35 | Medel/snabb 1.15-1.25 | Snabb ~ 1.15

Priser 2021

Ring Knutstorp från 1600SEK / dag
Mantorp Park från 1600SEK / dag
Ljungbyhed från 1475SEK / dag (2/6 halvdag 950SEK
Gelleråsen Arena från 1475SEK / dag
Kymi Ring (Finland) från 2350SEK / dag
Rudskogen (Norge) från 2150SEK / dag

Boxar

Vi har boxplatser att hyra på samtliga banor vi besöker under 2021 förutom Ljungbyhed. Kryssa i som tillval på respektive bana.

Frukost*

Betalning sker på plats till banägaren (Priset varierar mellan banorna)

Lunch*

Betalning sker på plats till banägaren (Priset varierar mellan banorna)

Middag/BBQ*

175SEK/person
BBQ - FAVO – Social dining designed for delivery! ”Streetfood lagad från grunden <3 Mat är vår passion och vi vill alltid erbjuda dig den bästa tänkbara matupplevelsen, inspirerad av modern streetfood från jordens alla hörn. Vår meny är modern, uppdaterad och alltid av högsta kvalitet. På Favo är vi måna om att ha full koll på vad vi serverar och undviker därför halvfabrikat. Vårt bröd kommer från lokala bagerier, vi maler vårt kött varje morgon, vi slår vår egen majonnäs från grunden som en majonnäs ska vara, helt enkelt Ägg, vinäger & rapsolja och inga andra tillsatser. Vi brinner helt enkelt för mat lagad från grunden!

* Om du är gluten eller laktosintolerant eller har andra önskemål om specialkost ber vi det att fylla i det i Övrigt-rutan på nästa sida av bokningsformuläret.

Presentkort

Möjlighet finns nu att köpa presentkort, välj dagar och klicka på Nästa för att fylla i uppgifter om deltagaren och fyll i en separat e-postadress för personen som ska få presentkortet.